عناب باعث کند کردن عملکرد دستگاه عصبی انسان میشود که عملکردی شبیه به داروهای ضد بیهوشی است، میتواند با این داروها ایجاد تداخل کند و باعث بروز مشکلاتی شود.
استفاده از مطالب سایت سرزمین غذا فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. ورود
عناب میتواند التهاب را کاهش دهد. استفاده موضعی از عصاره عناب میتواند به تسکین دردهای عضلانی و مفاصل کمک کند. روغن دانه عناب دارای خواص ضد التهابی است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
مصرف دمنوش عناب میتواند منجر به یک خواب آرام و عمیق شود.
البته آزمایشها بیشتر روی موشهای صحرایی انجام شده و برای نتیجه دقیقتر لازم است مطالعات انسانی متمرکزی هم انجام شود.
خواص سیاه دانه برای لاغری، پوست، جوش صورت، مو و سلامتی و طرز تهیه روغن سیاه دانه
همانطور که اشاره شد عناب به دلیل دارا بودن ترکیبات غنی، به نوعی، درمان بسیاری از بیماریها به شمار میرود. خواص چای سیاه با عناب در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
همچنین در برخی بررسیها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.
عناب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب میشود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.
در مطالعات موش، عصاره میوه عناب پتانسیل پیشگیری از زخم معده را دارد. مطالعات بیشتر برای درک این اثرات در انسان نیز ضروری است.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
گردش خون بهینه به این معنی است که اندامهای شما کاملاً اکسیژن دار هستند و به طور کلی احساس شادابی و انرژی میکنید.
Comments on “The Ultimate Guide To خواص چای عناب و دارچین”